Coloana oficiala

In seara aceasta, in drum spre clubul Bavaria unde aveau loc probele de sunet pentru Balul Facultatii de Arte, la podul Cotroceni ne-a oprit politia pentru ca trecea coloana oficiala… A lui Basescu.
Nu am nimic cu coloanele oficiale. Sa fie sanatoase. Au si ele rostul lor in traficul bucurestean. Dar ca sa fiu mai exacta nu am nimic cu coloanele oficiale ale Presedintelui, Primului ministru si a presedintilor care ne mai viziteaza tara. Rar. Ma rog, care viziteaza Bucurestiul.
Am insa o boala pe toti cei cu numere de corp diplomatic care isi trag cate o masina cu girofar si pornesc sa se „lupte” cu traficul. Si mai am o problema cu declaratia Primului ministru care a decis sa se mute inapoi in Bucuresti de la conacul din Snagov ca sa mai salveze o ora de somn din cauza cozilor interminabile de la intrarea in capitala dinspre Baneasa. EEE la astea imi vine sa urlu. Dar mi-e ca incasez o amenda precum Guse pentru tulburarea linistii publice. Hahaha!
Oricum. Dupa ce l-am vazut pe Presedinte in masina, usor ingandurat, am sunat-o pe mama si am intrebat-o daca o sa apara la vreo televiziune. Raspunsul a fost afirmativ. Asa ca nu mi-am dorit decat sa vorbeasca frumos, sa fie coerent si sa nu-i mai scape pasarele pe gura.

In loc de incheiere: am avut si noi de vreo cateva ori escorta de politie in diferite orase prin care am fost si am cantat! A fost haios!

Lasă un comentariu