’74-istii

Cand comunic cu prietena mea Alina de la Deva pe mess ni se intampla sa spunem acelasi lucru in acelasi timp. Uneori, in scurte perioade de timp, ni se intamplau evenimente similare. Se mai intampla si acum, insa nu prea mai avem timp sa stam atata la palavre. Si in plus aveam aceleasi viziuni despre diferite situatii de viata sau evenimente diverse.
Dupa un sir fara numar de astfel de evenimente „intamplatoare” am decis ca asta se intampla pentru ca suntem nascute in ’74.
Intr-o dimineata il urmaream „fortat” pe Mircea Badea (pentru ca se uita mama la emisiunea lui) si il aud: „toata viata am auzit: SA FII IN RANDUL LUMII! Dar daca eu nu vreau sa fiu in randul lumii? EI BINE NU VREAU SA FIU IN RANDUL LUMII! Ce o sa-mi faceti?!”
Eu in mintea mea: Ba… Asta parca ma citeaza. Dar ce-o fi avand cu mine ca n-am vorbit niciodata cu el. Ahhh.. Sa vezi ca-i nascut in ’74.
A urmat un scurt search pe net! Da, intr-adebar 24 februarie ’74. Nu o sa-mi amintesc sa-i zic La multi Ani! Asa ca o fac acum aici!
Generatia asta ’74 e ceva de speriat 😀

4 comentarii la „’74-istii”

Lasă un comentariu