Am rasarit din nou

[ratings]

Intr-o buna zi, spre seara, am decis ca vreau sa am propriul meu domeniu pe net. Sa am o libertate mai mare. Sa ma pot juca pe site libera si fara retineri. In limita bunului simt din dotare. Si cum am exprimat aceasta viziune a mea, au aparut si cei care m-au ajutat: Petru si Bogdan si cei care m-au sustinut: Alin. Am luat domeniul cu numele meu pentru ca aceasta sunt. Flori de dor este o licenta poetica pe care o iubesc foarte mult, dar este des folosita si nu-mi apartine. Andreea Talmazan este insa unica. Si in unicitatea lumii mele imi face placere sa va primesc.

E ca un nou rasarit de soare. E ca primavara – anotimpul sperantelor, a renasterii, a vietii.

Si sunt recunoscatoare ca am atatia prieteni buni si o viata frumoasa.

12 comentarii la „Am rasarit din nou”

 1. Eu de obicei cand sunt multumit, tac. Asa ca, ori de cate ori nu comentez, ar trebui presupus ca sunt multumit de ce intampla. Aici am scris doar sa dau dau de veste chestia asta. 🙂

  Si, evident, sa urez de cele bune, cu ceasul si cu alte cele, pentru noul domeniu. La mai mare. E frumos pe mov. 🙂

  Răspunde
 2. 🙂 imi place foarte mult cum arata blogul, „nice and simple” , pastreaza un colorit foarte usor de „digerat” ochiului, bravo petru si felicitari pentru munci, iar andreea happy blogging <):)

  Răspunde
 3. felicitari. e intr-adevar frumos si simplu si e un pic mai personal.sa-ti fie bine in casuta noua si-n toate celelalte.
  o seara faina.

  Răspunde
 4. Minunat. Bravo Petru daca tu l-ai configurat. Si parca si scriitura primului post e mai cizelata ca de obicei 😀 Ti pup.

  Răspunde

Lasă un comentariu