11 comentarii la „Va recomand un film”

 1. la un moment dat ziceai ceva de 02.08.2008 la Brasov. cum e uikend atunci, zi-mi shi mie ca sa shtiu daca plec sau nu pe alte meleaguri…grazie!

  Răspunde
 2. Da… Este valabil. Este un festival de motociclisti care se desfasoara undeva la marginea orasului (dar nu locatia dinspre Predeal) ci in alta parte. Nu am detalii acum ca ti le-as da. Sa ne vedem 😉

  Răspunde
 3. Ce face Miruna?Nu ca poate ajungem la Brasov….TREBUIE SA AJUNGEM LA BRASOV….acum eu nu stiu cum sa fac sa ajung diseara…daca nu reusesc…fug si ajung la Timisoara….
  Ideea principala este ca: BRASOV HERE WE COME!!!

  Răspunde
 4. mai nene…Andreea ne recomanda un film…pai se poate?..o sa-l trag Andreea…daca imi zici cum se numeste..aa si nu am uitat de tema noastra de gandire…nu prea avem inspiratie dar iti zicem curand:*

  Răspunde
 5. Am mai auzit de filmul asta….si foarte multa lume mi l-a recomandat…sigur o sa-l vizionez foarte curand..
  A,Miruna,filmul se numeste „Goya’s Ghosts” si e aparut de curand…cred ca,inca mai stationeaza pe ecranele din Romania.
  Andreea,sunt informata despre „tema de gandire” mentionata de miruna si in aceste zile in care am fost departe de casa am avut timp de gandire si am scris cateva idei pe telefon….cum ajung acasa ti le trimit!!

  Răspunde
 6. aa…”Goya’s ghosts”..maine ma duc sa-l vad in Europa[6 lei biletu’.:p]..ah..mai nou lucrez la mec…si sper sa am weekendul liber pentru Brasov>:D<...toate cele bune!

  Răspunde

Lasă un comentariu