Opinii: Am vindecat prezentul, cunoscand trecutul

pastlife Mary – opinie despre regresie – 18 iunie 2010

Cautand sa inteleg de ce exista anumite blocaje in viata mea mi-am dat seama ca multe lucruri nu tin numai de aceasta existenta. Impreuna cu Andreea am facut o regresie in grup, in care am vazut anumite intamplari dintr-o viata anterioara in urma carora s-au creat unele blocaje in aceasta viata.

Nu este relevant sa va povestesc toata calatoria, va spun ce anume am vazut, simtit si ce s-a intamplat dupa.

In timpul regresiei m-am uitat intr-o oglinda, in care am putut sa imi vad corpul de atunci. Stiam cine sunt, simteam acel corp, simteam cum ma misc, cum gesticulez, eram in acelasi timp si actor si spectator. Am vazut anumite intamplari in care personajul meu isi desfasura existenta. Eram o tanara, imbracata intr-o rochie lunga cu spatele gol cu manusi lungi negre, cu parul saten deschis spre blond prins intr-un coc. Am vazut multe detalii care m-au ajutat dupa regresie sa investighez, sa vad daca totul a fost real.

Am cautat pe net dupa detaliile pe care le aveam apoi am masurat prin radiestezie pentru confirmare, dar sincer nu aveam nevoie de nicio confirmare pt ca stiu ce am vazut si ce am simtit cand am descoperit cine am fost. Nu o sa dezvalui cine am fost, va pot spune doar ca am trait in Franta, am fost o cantareata si am fost contemporana cu Toulouse Lautrec.

In urma analizei acelor intamplari pe care le-am vazut in regresie am putut sa dizolv anumite blocaje de acum. Ii sunt recunoscatoare Andreei pentru aceasta frumoasa calatorie si pentru ca m-a ghidat cu iubire si rabdare.

Lasă un comentariu