Sunt calm – practica!

300dpiSoniaChoquette „SUNT CALM”

Aceasta tehnica face minuni intotdeauna cand aveti nevoie de o pauza. Pus si simplu impreunati-va degetul mare si cel aratator, respirati adanc si spuneti-va incet: „sunt…” in timp ce inspirati si „…calm” in timp ce expirati. Permiteti senzatiei de „calm” sa reverbereze in tot corpul vostru. Actiunea de a va impreuna degetele aratator cu cel mare serveste ca o reamintire fizica de a va intoarce in acest moment in timp ce cuvintele: „sunt calm” vor anihila stresul.

Puteti sa anihilati ore de anxietate inutila, izbucniri nervoase, confruntari, stress doar linistindu-va sistemul nervos si hranindu-va sufletul.  Este tonic pentru suflet.

Sunt calm.

Drenati sentimentele negative

Puteti face acest exercitiu ori de cate ori aveti senzatia ca aveti nevoie de mai mult timp: cu picioarele pe podea expirati lung si incet. Imaginati-va ca tot ceea ce va preseaza se scurge din corpul vostru in pamant prin talpile vostre. Apoi, incet, plasati-va mana stanga in dreptul inimii si mana dreapta in dreptul ombilicului. Repirati adanc in timp ce repetati incet afirmatie:

„Sunt prezent si relaxat”

Repetati aceasta afirmatie in timp ce expirati.
Faceti acet exercitiu timp de cinci minute oricand doriti sa extindeti perceptia asupra timpului. Cheia acestui exercitiu este sa-l faceti foarte incet. Dureaza doar patru minute si miraculos, veti simti ca timpul se extinde.

Pauza scurta

Luati-va din cand in cand cate o pauza de 20 de minute pentru voi si nimic sau nimeni altcineva. In acest timp, faceti orice doriti inafara de activitati legate de munca voastra. Activitatea vostra in acest timp ar putea fi sa vorbiti cu un prieten, sa cititi ceva amuzant, un roman favorit, sa desenati, sa faceti un puzzle, sau orice altceva va relaxeaza si va da pace interioara.
Puteti chiar sa nu faceti absolut nimic!
Lasati aceste 20 de minute sa fie neincarcate de vina de a face nimic!

POSTER SC 500x700_perla

In cadrul workshop-urilor pe care Sonia Choquette le va sustine in Romania, va avea loc si lansarea ultimei sale carti: Calatoria cu viteza iubirii – un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama.

· Sambata, 19 martie  –  TIMISOARA, Centrul Regional de Afaceri, sala Europa, bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (vizavi de Sala Olimpia), intre orele 9.00-18.00.

Program seminar:
09:00-12:00: seminar interactiv motivational
12:00-13:00: pauza de pranz
13:00-17:00: seminar interactiv motivational
17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

· Weekend-ul 26-27 martie – BUCURESTI, Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, Calea Rahovei nr. 198A (vizavi de Piata de flori George Cosbuc) , intre orele 9.00 – 18.00.

Program seminar:
09:00-12:00: seminar interactiv motivational
12:00-13:00: pauza de pranz
13:00-17:00: seminar interactiv motivational
17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

Biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro. Puteti beneficia de un pret special al biletelor pentru evenimentul din Bucuresti, 690 Lei, daca folositi la comanda/achizitionare codul “andreeat”.

 

In fiecare zi veti gasi aici cateva “indrumari” din partea Soniei pe care le puteti folosi pentru a va dezvolta cel de al “saselea simt”.

Cu drag,

Andreea

Un comentariu la „Sunt calm – practica!”

  1. Multumesc!Pentru ca doresc sa traiesc in pace si iubire,am intalnit oamenii potriviti,carora le sunt
    recunoscatoare.>:D<
    Am primit astazi prin posta cartea”Calatoria cu viteza iubirii”a Soniei Choquette…este uimitor ca am comandat-o inainte de a-mi fi recomandata.:)

    Răspunde

Lasă un comentariu