Cautati adevarul, realitatea si aveti incredere in tot ce descoperiti! – Sonia Choqette

POSTER SC 500x700_perla

Cautati adevarul, realitatea si aveti incredere in tot ce descoperiti!

Odata ce va descoperiti vocea interioara si calea spre fericirea inimii, veti deschide drumul catre o perspectiva mai larga si mai adanca de intelegere atat a lumii din jur cat si a voastra. Veti fi atenti la aspectele subtile, nevazute ale vietii si veti avea o abordare mai creativa, mai intelegatoare si mai deschisa catre dificultatile vietii.

Cu totii ne simtim conectati la nivelul inimii din cand in cand pentru ca asa este natura noastra umana.
Problemele apar cand nu mai sesizam sau nu mai avem incredere in acest sentiment, cand cedam in fata aspectelor exterioare, aparente si a parerilor venite de la altii.

Fiti atenti la sentimentele voastre si fiti constienti la modul in care va afecteaza.
Pentru a face asta, fiti mai intai prezenti si cautati adevarul. Dezvoltati-va perceptia de a sesiza cum va afecteaza energia inconjuratoare  prin a va concentra asupra inimii – locul unde sunteti autentici, unde este sufletul – . Numai cand veti reusi sa va ascultati si mintea si inima veti dobandi calea adevarata a vietii voastre.

Ascultati-va inima! 

Ori de cate ori aveti nevoie de indrumare sau pur si simplu de sprijin divin, inchideti ochii; respirati adanc de cateva ori, apoi indreptati-va atentia spre inima.
Lasati-va conectati in liniste cu inima voastra pentru cateva momente si apoi cereti-i sa va indrume.
Aveti incredere in raspunsul inimii.
Nu cenzurati si nu respingeti acest raspuns. Daca nu primiti niciun raspuns imediat, nu va ingrijorati. Ralaxati-va.
Ramaneti conectati si deschisi. Aveti rabdare.
Raspunsul va veni de la sine.

Oferta speciala de preturi pentru workshopurile Soniei Choquette!

In cadrul workshop-urilor pe care Sonia Choquette le va sustine in Romania, va avea loc si lansarea ultimei sale carti: Calatoria cu viteza iubirii – un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama.

· Sambata, 19 martie  –  TIMISOARA, Centrul Regional de Afaceri, sala Europa, bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (vizavi de Sala Olimpia), intre orele 9.00-18.00.

Program seminar:
09:00-12:00: seminar interactiv motivational
12:00-13:00: pauza de pranz
13:00-17:00: seminar interactiv motivational
17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

· Weekend-ul 26-27 martie – BUCURESTI, Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, Calea Rahovei nr. 198A (vizavi de Piata de flori George Cosbuc) , intre orele 9.00 – 18.00.

Program seminar:
09:00-12:00: seminar interactiv motivational
12:00-13:00: pauza de pranz
13:00-17:00: seminar interactiv motivational
17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

Biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro. Puteti beneficia de un pret special al biletelor pentru evenimentul din Bucuresti, 690 Lei, daca folositi la comanda/achizitionare codul “andreeat”.

Veti gasi aici, periodic, cateva “indrumari” din partea Soniei pe care le puteti folosi pentru a va dezvolta cel de al “saselea simt”.

Cu drag,

Andreea

Lasă un comentariu