Robbie Williams

Robbie Williams este unul dintre cei mai talentati, mai expresivi, excentrici si creativi artisti ai momentului. L-am considerat reprezentativ pentru aceasta zodie datorita modului sau original in care si-a construit cariera si nu in ultimul rand, a modului in care isi traieste viata.
In astrograma personala benefiziaza de un frumos Trigon de Aur pe semne de Aer, intre conjunctia Soare-Jupiter din Varsator si cei doi guvernatori ai Varsatorului Saturn (conjunct cu Nodul Sud) in Gemeni si Uranus in Balanta.

Robbie este un nativ Varsator cu Ascendent in Leu, ceea ce poate explica atractia lui fata de scena si succesul la public. Dar mai ales explica, din punct de vedere astrologic, implicarea sa sufleteasca in tot ceea ce face, dar si aparitiile socante, nonconformiste, prezente atat in videoclipurile si versurile sale, cat si in show-urile pe care le tine.

Totul a inceput cu intrarea sa in grupul Take That la varsta de 16 ani. Era perioada grupurilor de baieti. Au fost niste ani in care a invatat ce inseamna munca in studio, scena, turneul, contactul cu fanii si tot ceea ce tine de showbiz. Pentru ca a luat contact cu succesul intr-o perioada atat de complicata precum este adolescenta, modul in care a gestionat ceea ce a acumulat in aceasta perioada, a determinat evolutia sa ulterioara, de la agonie la extaz, la extreme. Insa Soarele in conjunctie cu Jupiter pe cuspida casei a VIII-a, dar mai ales ascendentul in Leu il justifica pentru o cariera solo. Poate si din acest motiv nu s-a simtit bine in “decorul” unui grup, in care calitatile sale au fost diminuate, prea putin potentate.

Analiza completa pe Astrotext!

Lasă un comentariu