Jupiter in Gemeni 2012 – 2013

In perioada 11 iunie 2012 – 26 iunie 2013 Jupiter tranziteaza zodia Gemenilor, avand o perioada de retrogradare intre 4 octombrie 2012 – 29 ianuarie 2013.

Principalii beneficiari ai acestui tranzit sunt nativii Gemeni, sau am putea spune ca Norocul le-a intrat in casa. Sunt mai veseli ca de obicei iar oportunitatile se ivesc la tot pasul. Tot ce au de facut este sa “intinda mana” si sa profite de ceea ce le ofera clipa. Energia jupiteriana le accentueaza buna dispozitie, comunicarea, transformandu-i in niste persoane pe care oricine si le doreste prin preajma si sa petreaca cat mai mult timp.

Gemenii, prin insasi structura lor, sunt imprastiati si in cautare de mai multe drumuri si informatii. Cu Jupiter la ei in domiciliu, au sansa de a invata sa sintetizeze experientele trecute si cele prezente care vin spre ei ca un tavalug. Daca insa se lasa dominati de firea lor curioasa, mult prea curioasa in aceste luni, exista pericolul sa se “piarda”, sa alerge dupa mai multi iepuri si sa nu prinda niciunul.

Gemenii vor spune povesti, aventuri si experiente pe care le-au trait, uneori vor exagera, dar doar pentru a pune un mai mare accent pe latura teatrala a istoriei. Vor citi mult si variat si se vor putea transforma in mici „biblioteci” ambulante. Sunt izvoare nesecate de informatii si au intotdeauna informatia necesara pentru oricine pune intrebari.

Orice actiune a Gemenilor menita sa le consolideze si sa le varieze personalitatea este incununata de succes, fie ca este vorba de cunoastere si autocunoastere, de afaceri, casatorii, prietenii. Important este sa ia lucrurile unul cate unul si sa nu se piarda in detalii, asa cum s-au obisnuit sa faca.

Pe locul secund ca influenta a lui Jupiter prin Gemeni sunt Sagetatorii, nativi patronati de Marele Benefic. Pentru ei norocul vine din partea partenerului de viata sau a celor de afaceri. Se pot simti binecuvantati cu fiecare relatie pe care o cladesc in aceasta perioada. Ei stiu deja cum sa „cearna” informatiile si asta ii ajuta sa faca diferenta intre oamenii cu care intra in contact, cei care le sunt cu adevarat folositori sa ii „desparta” de cei care ii impiedica. Pot obtine informatii noi prin intermediul celorlalti fara prea mult efort. Li se ofera sanse dupa sanse de a-si extinde viziunea despre viata. Uneori nici nu trebuie sa faca vreun gest, pentru ca partenerul de viata sau ceilalti sa le implineasca dorinta. Este suficient pentru ei sa stea in plan secund si sa se bucure de norocul pe care persoana iubita sau partenerul de afaceri il raspandeste si il molipseste.

Favorizati sunt si ceilalti nativi ai zodiilor de Aer. Daca Balantele au fost supuse unor teste dure de tranzitul lui Saturn prin domiciliu, acum au sansa sa rasufle usurate si sa primeasca „daruri” de natura spirituala, sa isi gaseasca calea de urmat si mentorii optimi care sa le indrume pasii. Se simt pregatite pentru noi experiente si sunt ocrotite daca isi propun sa calatoreasca sau sa se intoarca pe bancile facultatilor pentru aprofundarea unor studii sau pentru inceperea altora noi. Varsatorii pe de alta parte sunt creativi iar Jupiter le ofera protectie in iubire si in relatia cu copiii. Pot avea tendinta sa exagereze in relatiile cu acestia oferindu-le cadouri costisitoare. Este mult mai simplu daca inteleg ca ceilalti au nevoie doar de atentia lor si de comunicarea cu ei. Pot excela in activitati care le pune la contributie latura creativa in exprimare.

Influenta lui Jupiter si pentru celelalte zodii o puteti citi in revista Astrele.