Analize personalizate pentru tranzitul lui Saturn in Scorpion (anul II)

JungRedBookIntram in cel de al doilea an al tranzitului lui Saturn prin Scorpion. Energiile saturniene in sectorul Scorpionului, asa cum multi dintre noi au observat, au avut un impact asupra noastra, punandu-ne fata in fata cu partile cele mai intunecate, mai urate, mai dureroase din fiinta noastra. Ne-am infruntat nu doar cu temerile noastre ci si cu schimbarile neasteptate de comportament ale celor din jur. Asa cum spuneam si in analizele de anul trecut („Saturn in Scorpion – Calatoria din adancuri” si „Saturn in Scorpion – procesul alchimic pentru fiecare zodie”), acest tranzit saturnian poate avea ca efect scoaterea in evidenta a adevaratelor fete ale oamenilor; cei din jurul nostru se arata asa cum sunt in realitate, fara masti, fara mijloace de aparare, fara jocuri. Sau, dimpotriva, se activeaza cele mai dure mijloace de aparare, care scot in evidenta traumele cele mai adanci si mai dureroase ale sufletului.

Pe de alta parte au aparut si se vad efectele restrictiilor financiare, aparitia de probleme legate de veniturile stabile prin pierderea locurilor de munca, diminuarea salariilor sau conflicte cu institutiile financiare, bancare.

Cel de al doilea an de tranzit il gaseste pe Saturn la gradul 10:32 in Scorpion, al carui Simbol Sabian este „Un om pe cale de a se ineca este salvat„, avand mesajul-cheie „Grija profunda a grupului social pentru siguranta individuala„. In acest al doilea an se desface si receptia mutuala pe care Saturn o are cu Pluton din Capricorn si care avea un efect profund transformator la nivelul personalitatii fiecaruia dintre noi.

Intre 2 martie si 21 iulie 2014  Saturn se afla in miscare retrograda, impunand restrictii, reevaluari, reanalizari, reformulari.  Nodul Nord paraseste Scorpionul pe 22 martie 2014 si este posibil sa nu mai simtim o presiune si o dorinta de schimbare cu orice chip, sau sentimentul ca suntem pierduti sau ca ni se impune sa realizam ceva.

Tranzitul Saturnian are un efect general si unul individual. Functie de astrograma personala,

In perioada 5 octombrie – 30 noiembrie puteti beneficia de o analiza astrologica personalizata, scrisa, cu tema exclusiva a tranzitului lui Saturn in Scorpion,  cu 150 lei fata de 300 lei cat costa una generala. Timpul de livrare este de maxim 5 zile de la data confirmarii platii. Pentru detalii si comenzi imi puteti scrie la adresa andreea_talmazan[@]yahoo.com.

Bibliografie Simboluri Sabiene: „O Mandala Astrologica” – Dane Rudhyar- Editura Herald.

Sursa foto: Cartea Rosie – Carl Gustav Jung