Despre mine

NatureActualmente sunt psiholog si astrolog, dupa ce timp de aproape doua decenii mi le-am petrecut in industria muzicala ca jurnalist si impresar.  Titlul lucrarii mele de licenta este Influenta tendintelor inconstiente asupra preferintelor muzicale, o imbinare fireasca a doua pasiuni pe care am avut norocul sa le transform in profesii.

Fascinatia pe care o am fata de psihicul uman isi are originile undeva in istoria mea de viata si m-a purtat pe cai diferite de cunoastere, de la religie pana la astrologie si mai apoi la psihologie. Psihologia inconstientului este stiinta in care am gasit raspunsurile pentru intrebarile ramase in urma practicilor spirituale. Omul este un univers nemarginit, psihicul uman este ca un ocean fara fund, in care se afla ascunse comori nebanuite.  Sa cercetezi necunoscutul din fiinta umana este o munca asemanatoare cu cea a arheologilor, dupa cum frumos o ilustra Freud in opera sa.

Sa te descoperi pe tine insuti este, poate, cea mai mare dovada de iubire pe care ti-o poti aduce. Am ajuns la aceasta revelatie in urma unui lung drum de analiza personala care inca nu s-a incheiat, dar care nu inceteaza sa ma surprinda.

Am absolvit cursurile Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu”. Am urmat cursurile de astrologie ale Scolii Fidelia si cursurile Berklee de Music Management. Ca jurnalist am scris pentru mai multe publicatii, dintre care cele mai importante sunt Ziua si Vox Pop Rock.  Am fost impresar pentru mai multi artisti, dintre care reprezentativi sunt Vank, Class, Cassa Loco si Vita de Vie. Din 2008  lucrez ca astrolog, maestru Reiki si indrumator spiritual.

Update: din octombrie 2013 urmez programul de Master in Psihanaliza din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” si formare in psihoterapie psihanalitica.

1 thought on “Despre mine”

Comments are closed.