Horoscop de Luna Noua in Pesti

Daca tot am zis Horoscopul pe nerasuflate la “Acces Direct” de la Antena 1, il postez si aici sa il cititi in voie!

Ziua de astazi este importanta din punct de vedere astrologic, intrucat se formeaza aspectul exact de Luna Noua in Pesti. Este o zi in care intuitia functioneaza la capacitate ridicata. Sunt favorizati artistii, psihoterapeutii si cei al caror domeniu de activitatea este in categoria terapiilor alternative.
Berbecii sunt preocupati de propria persoana si de lucrurile care nu le ies asa cum ar visa si ar spera. Este posibil sa afle ca exista persoane care cu buna stiinta le ingreuneaza activitatea. Important este sa nu se enerveze si sa caute solutii pasnice pentru rezolvarea conflictelor.

Pentru Tauri este o zi in care pot primi laude si aprecieri de la cei din anturaj. Este important pentru ei sa stie ca au prieteni pe care sa se bazeze la bine si la rau. Nu sunt excluse implicarile in proiecte umanitare.

Gemenii sunt interesati de cariera si de succes profesional. Tintesc cat mai sus. Astrele sunt de partea lor si vin cu oferte care mai de care mai tentante. Singurul sector unde au dureri sufletesti este relatia cu persoana iubita si cu copiii.

Destinatiile de vacanta, dar si cautarile de natura spirituala sunt prioritare pentru cei nascuti in zodia Racului. Pe de alta parte cauta cele mai bune solutii pentru a rezolva problemele pe care le au in familie, in special cu parintii.

Pentru Lei este o zi de exploatare a resurselor altora. Este important pentru ei sa se detaseze de problemele pe care le au cu banii, astfel incat sa permita binefacatorilor sa apara. Au oportunitatea de a obtine sponsorizari sau sustinere materiala din partea partenerului de viata sau a altor membri ai familiei.
Nativii din Fecioara care nu se afla implicati intr-o relatie serioasa si de lunga durata, isi pot intalni jumatatea. Nu este exclus ca aceasta sa fie o cunostinta mai veche pe care sa reuseasca sa o vada cu alti ochi. Pentru cei aflati intr-o relatie, exista sansa sa se reindragosteasca de partener.

Balantele trebuie sa fie atente sa-si dozeze timpul. Sa alterneze perioadele de munca cu cele de relaxare. Sa nu considere ca prin munca isi vor rezolva problemele personale cu care se confrunta. Este important pentru ele sa inceapa o cura de detoxifiere a organismului.

Pentru  Scorpioni este o zi in care latura creativa trebuie exploatata. Majoritatea se simt inspirati si e important sa puna si in fapt ceea ce le anima sufletul. Multi dintre ei pot avea confirmarea ca persoana de langa ei este cea persoana cu care vor sa-si petreaca restul vietii.

Sagetatorii se pot simti rupti in doua intre indatoririle fata de cariera si cele de acasa. Pentru unii dintre ei va fi limpede care sunt problemele cu care se confrunta in familie si pot face o alegere, daca sa ramana in acel context familial sau sa-l schimbe. Altii se vor concentra pe rezolvarea problemelor cu autoritatile sau cu superiorii.

Nativii din Capricorn se pot gandi sa-si reia studiile, de aceasta data cautandu-le pe acealea care sa le aduca satisfactie sufleteasca. Cei care au drumuri scurte de facut in afara orasului, pot fi avea succes in scopurile propuse sau pot intalni persoane cu care sa lege relatii stranse.

Pentru cei din Varsator este o zi in care pot incheia contracte importante care le sporesc veniturile. Au sustinere din partea familiei in tot ceea ce intreprind. Este important insa sa fie sinceri cu acestia si sa le spuna care sunt problemele cu care se confrunta.

Pestii sunt vedetele zilei. Sunt inspirati, intuitivi si au posibilitatea sa-si manifeste calitatile de vindecatori, indiferent de pregatirea lor in domeniu. Cei care activeaza in sectorul terapiilor alternative vor fi la mare cautare.

Aici este si inregistrarea momentului!

3 thoughts on “Horoscop de Luna Noua in Pesti”

  1. In afara de faptul ca o sa devin mult mai buna la matematica, datorita sistemului tau de securitate, am ramas in dilema. Deci azi nu omor pe nimeni si nici nu-mi dau demisia? :)) )))))

Comments are closed.