Influente astrologice 20-22 februarie

68524_450657885012012_224789275_nLuna, in descrestere, parcurge Scorpionul, amplificand emotional influenta saturniana. Formeaza o conjunctie cu Saturn, relatii tensionate cu Lilith din Leu si Mercur retrograd din Varsator si relatii armonioase cu Pluton si Venus din Capricorn.

Sunt zile in care reflectam asupra Timpului asa cum il percepem si il traim. In anumite conjuncturi putem trai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc, iar in altele ca timpul curge prea greu. Pentru cei angrenati intr-un proces de autocunoastere si reconstructie interioara, sunt zile in care ies la suprafata parti ale inconstientului, ale fiintei,  mai putin placute, uneori respingatoare, dar de care este bine sa ne ocupam. Pot fi prezente, manifeste sentimente de invidie si de gelozie, de dispret fata de oameni si situatii.

Este mai dificil in aceasta perioada sa ne manifestam sentimentele, mai ales daca avem tendinta de a fugi de ceea ce simtim, in special de acelea neplacute. Este posibil sa apara incoerenta in exprimare si imposibilitatea de a transmite sau de a receptiona corect, clar,  mesajele.

Introspectia si curajul de a ne privi noi pe noi insine in ochi si de a accepta si partile mai putin placute din structura noastra psihica, sunt principalele necesitati ale perioadei.

Tot in aceasta perioada ar fi bine sa fim cumpatati cand vine vorba de bani si resursele materiale. Este important sa nu incercam sa  vindem “blana ursului din padure” si sa ne gestionam cu maturitate bunurile comune.

Din punctul de vedere al sanatatii, este recomandat sa avem grija de abdomenul inferior, in special de zona organelor de reproducere.

Zile intelepte sa avem!