Luna Noua in Pesti

luna noua

Luna Noua, adica inceputul unui nou ciclu pentru fiecare dintre noi, se produce pe 15 martie, la ora 23,00, in zodia Pestilor. Frumusetea acestui eveniment este data de conjuctia stransa pe care Luna si Soarele o formeaza cu Mercur si Uranus, sub “supravegherea” voioasa si plina de optimism a lui Jupiter, aflat la cateva grade distanta, tot in Pesti.

Constelatia Pestilor este ultima din cercul zodiacului si reprezinta un final de ciclu de evolutie. Spiritualitatea, dorinta de autocunoastere si tendinta de integrare in Univers sunt principalele caracteristici ale acestei portiuni de zodiac. Verbul caracteristic este “a crede” , iar ideograma formata din doi pesti care “trag” in directii opuse, reprezinta cele doua semiluni ale constiintei, lupta dintre corp si suflet , dintre constiinta finita a individului si Constiinta Divina.

Luna Noua in Pesti, la nivel general, amplifica sentimentele curate si profunde, compasiunea fata de tot ce ne inconjoara, sensibilitatea fata de suferintele celor din jor, nevoia de a fi utili in mod concret sau indirect, cresc dovezile de generozitate.Vom observa o crestere a actiunilor de solidaritate, de sustinere sub orice forma a actiunilor caritabile, a persoanelor suferinde boli grave si rare. Dorinta de intoarcere catre credinta se va manifesta activ, multi vor incepe sa caute raspunsuri participand la slujbele religioase. Altii vor decide sa inceapa sa frecventeze cursuri de spiritualitate sau de autocunoastere si dezvoltare personala.

Continuarea pe Astrocafe.

1 thought on “Luna Noua in Pesti”

  1. Fiti amabila, cunoasteti cumva semnificatia esoterica a Lunii Noi in Pesti, conjuncta cu NN (Eclipsa totala de soare) si K, in trigon cu Asc (18 gr Scorpion) si Neptun (conj Asc) care este sextil cu Pluto 24 gr in Fecioara C 10, NS 0 gr in Balanta C 11, Uranus 1 gr in Balanta si Jupiter 2 gr in Balanta C 11?

    Va multumesc

Comments are closed.