Din NEinvataturile lui Huidu!

Lectiile din astrograma natala

De cand am aflat de accidentul lui Serban Huidu, am cautat sa ii urc harta natala si sa vad ce se intampla. Ce lectie a avut de invatat si a ratat-o in evenimentele anterioare? In ce fel l-au afectat tranzitele actuale? Astazi la ora 18,00, la Antena 3, am fost invitata sa comentez din punct de vedere astrologic, nefericitul eveniment. Am spus ca „Serban Huidu a ratat momente importante pentru a-si invata lectiile acestei existente”. Dezvolt mai jos ideile enuntate in direct la Antena 3.

Nascut pe 16 iulie 1976 la Bucuresti, are Soarele in Rac in conjunctie cu Mercur si Ascendentul in Sagetator.  Nodul Sud (bagajul Karmic) se afla in Taur, in casa a IV-a si la orb de 2 grade de cuspida casei a V-a, in conjunctie la orb de 7 grade cu Chiron in Taur si Lilith la gradul gr 28:48 in Berbec. Nodul Nord este in Scorpion si in casa a X-a, pe cuspida casei a XI-a, in conjunctie cu Uranus la un orb de 5 grade.

Axa Nodurilor Lunare se afla intr-o relatie tensionata cu conjunctia Saturn-Venus din Leu si din casa a VIII-a, casa tenebrelor, casa corespondenta Scorpionului, casa care reprezinta marele mistere ale vietii: nasterea si moartea.

Pluto, guvernatorul Scorpionului si al casei a VIII-a se afla in Balanta si in casa a IX-a, la 5 grade distanta de Mijlocul Cerului.

Principala lectie de viata a lui Serban este aceea legata de impactul pe care il au vorbele, faptele si sentimentele sale asupra celor din jur.  El are o amprenta karmica legata de control, succes, o prea mare incredere in fortele proprii si in valoarea sa ca fiinta umana. Din pacate, aceasta amprenta a imbracat aspectele negative. Adica s-a bazat prea mult pe forta sa si pe ceea ce detine pentru a-si conduce viata. A cautat cu orice pret sa detina controlul si sa obtina functii inalte. Un aspect indicat de Pluto in IX, in apropierea MC-ului, indica probleme cu autoritatea. Acest aspect, in latura sa negativa, indica fuga de a avea sef si de a detine sefia, pentru a-si arata forta.

Accentele pe Scorpion si pe casa a VIII-a arata ca Serban are de invatat lectia mortii dand nas in nas cu ea. Si a dat cu ochii de moarte. Dar cat a inteles din ea?Uranus in casa a X-a arata un urcus brusc in cariera, dar amplasarea in Scorpion poate indica si o intrerupere brusca a acesteia.

Saturn in Leu, considerat a fi Marele Malefc sau Marele Intelept al zodiacului, il determina pe „posesorul” astrogramei sa inteleaga ce inseamna puterea si modul in care poate fi ea folosita. Indica lectia liderului: anume sa invete sa ia in serios celebritatea si sa isi asume aceste lucru prin prisma celorlalti, prin felul in care ii afecteaza pe ceilalti. Energia Saturniana face ca lucrurile neinvatate sa fie invatate in mod brusc si radical.

O Lilith in Berbec si in casa a IV-a a caminului, a neamului si a sufletului, ne arata frica lui de a-si deschide sufletul in fata familiei. El vrea sa fie perceput ca un om puternic si de actiune. Riscul acestei amplasari poate fi acela ca isi pune familia in pericol, nefiind sincer cu membri  ei. De asemeni, indica probleme de mentalitate, de gandire si probleme la nivelul capului, a craniului prin accidente.  Conjunctia cu Chiron (Marele Vindecator Ranit) arata ca el poate sa isi vindece aceste frici legate de familie, de modul de gandire, problemele sufletului, exprimandu-le, manifestandu-le in mod spontan.

O alta amplasare interesanta in harta lui Serban este cea a lui Neptun in Sagetator si in casa a XII-a a izolarii si in relatie de sextil cu Pluton din casa a IX-a a Spiritualitatii.  Aflat in casa pe care o guverneaza, Neptun, indica necesitatea acordarii unor perioade de izolare, in care sa mediteze asupra vietii si a lucrurilor importante ale acesteia, sa incerce sa inteleaga si sa vada „Mana lui Dumnezeu”  in fiecare moment al vietii sale. Sa manifeste iubire si compasiune, si multumire pentru viata sa.

Lectiile planetelor in tranzit

Planetele in tranzit indica necesitatea invatarii acestor lectii.  Planetele majore, cele care se misca incet si care ofera un timp „de gratie”, vin sa confirme ca, de anul trecut pana acum, Huidu trebuia sa isi schimbe atitudinea fata de viata, sa schimbe radical modul de a gandi si de a se manifesta.

Saturn in tranzit a trecut peste MC, actionand cu severitate asupra atitudinii fata de cariera si statutul social. Sa invete ca, ceea ce a obtinut pe nedrept va pierde, ca, daca si-a cladit cariera si statutul social pe suferinta altora sau calcand demnitatea altora in picioare (Soare-Saturn in tranzit in cuadratura cu Soare-Mercur natal), va pierde. Aciditatea verbala innascuta ii este „inchisa”.

Tot in tranzit, in ziua accidentului, Mercur si Venus activeaza Uranus si Destinul natale. Venus si Mercur in Scorpion pot fi intunecate si negative in aceasta zodie. Mercur activand octava sa superioara – Uranus si in Scorpion arata accident cu moarte sau interventii chirurgicale. Va intrebati, probabil, daca aceste lucruri ar fi putut fi evitate. Desigur ca puteau fi evitate, si nu inseamna ca acelasi lucru ar trebui sa pateasca fiecare persoana care are in astrograma aceste aspecte.  Pentru ca „semnalele” se arata din timp. Si la Serban s-au aratat in ultimii ani, din plin!

Marte in tranzit si in Leu, activeaza casa a VIII-a din astrograma lui Serban. Acest tranzit arata risc de accidente cauzate de exces (Leu).

Pluto in tranzit prin Capricorn si prin casa I a astrogramei personale a lui Huidu, indica o transformare la nivel profund a personalitatii, a individualitatii, a structurii interioare de gandire, simtire si manifestare.

Axa Nodurilor Lunare au activat Axa Ascendent-Descendent, cu Nodul Nord trecand peste Ascendent.  Acest aspect indica o schimbare majora de viziune si de manifestare a propriei persoane. Sa-si schimbe atitudinea fata de principiile morale ale lumii in care traieste. Identitatea personala sufera o schimbare, blanda sau puternica, functie de ceea ce ai facut in trecut. Nodul Sud in Gemeni indica experientele trecutului, sa inveti din ele, sa le analizezi detasat.

Nodul Nord intra in casa a XII-a a izolarii si il va afecta pe Neptun natal. Personal cred ca Serban va avea o perioada de izolare fortata, fie ea la inchisoare, la un azil, sau acasa. Este NECESAR pentru el sa faca acest lucru, mai ales ca a refuzat sa invete ceva din ceea ce i s-a intamplat anul trecut la ski.

Lilith in tranzit este in conjunctie cu Lilith natala. Practic se amplica problemele indicate de aceasta amplasare a Lunii Negre. In plus, poate arata o detasare fortata de familie.

„Blestem sau nu”?

Sambata seara vorbeam cu cativa colegi astrologi despre farmece, vraji, blesteme. Le spuneam ca, plecand de la premiza ca ele exista, ele sunt ingaduite de Divinitate tot ca o forma de evolutie a sufletului, a persoanei care este o „victima” a unor astfel de tehnici energetice. Pentru ca nici un blestem si nici o vraja nu se pot atinge de cineva care nu are o bresa in sistemul energetic.

Anul trecut, citind povestea evenimentelor nefericite care i-au afectat pe membri familiei Huidu, am spus la un moment dat ca este vorba de un blestem. Si daca este asa, toate aceste evenimente din trecut ar fi trebuit sa ii ridice niste intrebari lui Huidu legate de lume, viata, Dumnezeu si Legile Divine.  Sa ai un „blestem de neam” – lucru indicat de Lilith in casa a IV-a – nu este o scuza pentru ceea ce ti se intampla. Blestemele actioneaza in mod subtil, punandu-ti in fata piedici pe care trebuie sa le depasesti, nu cu forta (cum ar putea simti Serban cu Saturn in Leu), ci intelegandu-le sursa interioara (cum indica Uranus din Scorpion).

Concluzie: In opinia mea, Serban, in urma accidentului de anul trecut, trebuia sa invete sa se detaseze de atasamentul sau fata de statutul social si de cariera sa. Initial am fost destul de radicala spunand ca ar fi trebui sa demisioneze din functiile de conducere. Si poate ca gandul acesta nu e tocmai gresit. Dar,  poate, demisia nu este o solutie atunci cand inveti sa te detasezi si sa inveti sa ierti, sa te ierti si sa iti ceri iertare fata de cei carora le-ai gresit.  Serban trebuia sa invete ca, atunci cand rascolesti in tenebrele altora, acestea se vor intoarce asupra ta, scotand la lumina constientei propriile tenebre.  Sa invete ca are o responsabilitate fata de toti cei care il urmaresc, fata de toti cei care il citesc, fata de toti cei de care se leaga prin intermediul emisiunilor sale.  Scorpionul este zodia inconstientului. Este o zodie distructiva si auto-distructiva.  Casa a VIII-a, guvernata de Scorpion si de Pluto, pastreaza caracteristicile zodiei. Serban trebuie sa invete ca rautatea gratuita are repercursiuni grave. Ceea ce face el prin emisiunile sale poate fi divertisment cata vreme nu este facuta cu inversunare si ura (caracteristica specifica Scorpionului). El trebuie sa invete sa se concentreze pe familie, pe viata personala si legatura cu Dumnezeu.  Ceea ce traieste el acum sunt efectele, in timp ce cauzele sunt undeva in trecutul lui. Perioada de izolare in care urmeaza sa intre il determina sa caute aceste cauze. Daca accidentul de anul trecut l-a vizat doar pe el si i-a atras atentia asupra necesitatii de a se intoarce spre familie si sa inteleaga ceea ce este cu adevarat important si valoros in viata, acum si-a implicat (evident intr-un mod inconstient) si membri familiei in povestea lui de viata si in lectiile lui. Doamne-ajuta sa invete ce are de invatat!

4 comentarii la „Din NEinvataturile lui Huidu!”

  1. Cum se face ca Dumnezeu il pedepseste sau vrajile il ajung mai repede pe Huidu, decat pe Basescu, de exemplu, sau pe Bush jr. sau pe Videanu (ca sa mentionez doar cativa)? CUM?

    Răspunde
  2. Sarut mana. In emisiunea de la Antena 1 ati enuntat numele unei carti de astrologie, va rog daca puteti sa mi spuneti numele acesteia si eventual autorul. Va multumesc!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookies pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a putea să-ți oferim instrumente de social media și pentru a analiza traficul pe acest site. View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive

Cine suntem?

Adresa site-ului este: https://andreeatalmazan.ro.

Comentarii

Când vizitatorii site-ului lasă un comentariu pe site, colectăm datele care apar în formularul de comentarii și, de asemenea, adresa de IP și tipul de browser pentru a detecta și a preveni spamurile. Un string anonimizat a fost creat din numele adresei tale de email pentru a interoga Gravatar dacă utilizezi serviciul. Politica de protecție a datelor cu caracter personal (privacy policy) este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului tău, poza ta de profil va apărea public lângă comentariul tău.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where your data is sent

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.
Save settings
Cookies settings