La “Ora de relaxare” Meditatia cu Arhanghelul Mihail si Meditatia “Copacul”

Print

Vineri, 25 martie, la “Ora de relaxare” facem Meditatia pentru taierea legaturilor cu Arhanghelul Mihail si Meditatia “Copacul” pentru redobandirea demnitatii, fermitatii si a vitalitatii.

Ne strangem incepand cu ora 18,30 la Verde Cafe, incepem cand suntem toti (nu mai tarziu de 19,00).

Poate participa oricine doreste, indiferent de gradul sau forma de pregatire spirituala pe care o are.

Costul acestei intalniri: fiecare plateste cat simte ca i-a folosit, cat poate sau cat vrea.

Ora de relaxare va propune ca, in contextul unei vieti cotidiene agitate, sa va redescoperiti pacea mintii si a inimi. Daca in sistemul oriental meditatia este “sport national” in societatea occidentala aceasta pare a fi un moft  sau o practica oculta, rezervata anumitor persoane asa zis elevate. Meditatia este, insa, un instrument accesibil oricui, indiferent de varsta sex, pregatire socio-culturala sau zona geografica. Beneficiile meditatiei sunt numeroase si depasesc planul intelegerii mentale a descrierii in cuvinte.
Relaxarea este o actiune care se cere a fi manifestata concomitent pe toate cele trei structuri: fizic , mental  si suflet. Prin practica relaxarii putem deveni constienti de capacitatile noastre de centrare in noi ca sistem functional uman. A fi centrat are ca si rezultate printre altele capacitatea de generare energetica a propiilor structuri, capacitatea de reglare a relatiilor cu mediu inconjurator cresterea vointei si capacitatea de a gasii resurse de orice tip pentru implinirea scopurilor noastre. Relaxarea deplina creaza cadrul optim pentru meditatie urmata de aproape de capacitatea de a ne gasi propia cale de evolutie spirituala.
In timpul petrecut impreuna vom face o curatenie a mintii si a gandurilor, detensionam corpul si ridicam vibratia energetica a fiintei noastre. Toate acestea pot fi intelese doar daca sunt traite deci experimentate.

Va asteptam cu drag in fiecare vineri, pentru “Ora de meditatie”, de la 18.30 la Verde Café.