Laura nu mai are timp sa astepte! Laura are nevoie de noi!

Laura Bazavan

LAURA BOGDANA BAZAVAN, 30 de ani, o fată superbă, care în ciuda durerii, zâmbeşte. Ea e colega prietenului meu Ovidiu Hagima, din cadrul Direcţiei Contencios, Ministerul Justiţiei. Ea dă în aceste zile o mare bătălie cu viaţa, cu ea însăşi, cu lumea, cu sistemul medical, cu banii.

Laura a suferit în luna mai 2008 o intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori maligne (canceroase), fiind diagnosticată cu leiomiosarcom retroperitonial, o formă foarte rară de cancer. După efectuarea intervenţiei chirurgicale, a urmat lunar un tratament sever de chimioterapie pe o perioadă de aproximativ 1 an care nu a avut rezultatul scontat.

La începutul anului 2010 a fost necesară o nouă intervenţie chirurgicală, în urma căreia i-au fost extirpate un rinichi şi porţiuni din splină şi pancreas.

Din păcate, analizele efectuate în luna februarie 2011 au evidenţiat o înrăutăţire bruscă a stării de sănătate, materializată prin apariţia unor noi formaţiuni tumorale multiple la nivelul ficatului, rinichiului stâng (unicul rămas) şi muşchilor paravertebrali, cu invazie loco-regională. CANCERUL A RECIDIVAT!

Instituţia medicală identificată ai acorda o şansă Laurei şi care a acceptat să acorde asistenţa de specialitate necesară <span>în </span>acest moment decisiv este Clinica Anadolu Medical Center din Turcia.

Costul estimat al investigaţiilor şi tratamentului iniţial, care durează aproximativ 6 săptămâni, este de 17 000 EURO, plus cheltuielile de cazare şi întreţinere aferente acestei perioade (aproximativ 6000 EUR).

Laura, nu mai are timp să aştepte! Laura are URGENTĂ nevoie de noi, oameni cu suflet şi săritori. Laura mai are o ultimă şansă şi putem să o ajutăm!

Haideţi să luptăm împreună şi să-i redăm orizontul pe care un tânăr la 30 de ani ar trebui să îl aibă. Haideţi să facem împreună un miracol, iar în loc să se gândească şi trăiască DUREREA, să o facem să privească frumos spre o familie, spre o carieră, spre multe alte vise pe care le mai are încă de împlinit. Haideţi împreună să demonstrăm că suntem buni şi solidari, pentru că mâine am putea fi noi înşine cei care cerem ajutorul.

Numerele de cont în care pot fi aduse contribuţii sunt:

-          în RON: RO19UGBI0000422001563RON, deschis la Garanti Bank, Sucursala 13 Septembrie, Sector 5, Bucureşti. Titular cont: BAZAVAN BOGDANA LAURA.

-          în EUR: RO87BPOS85007000152EUR01, deschis la BANCPOST SA, Sucursala Libertăţii, nr. 20, Sector 5, Bucureşti. Titular cont : BAZAVAN BOGDANA LAURA

Donaţia se poate face şi direct, la etaj 3, camera 7, Direcţia Contencios – Ministerul Justiţiei, din strada Apolodor 17, Bucureşti, persoanele de contact fiind Dan MÎNZALĂ şi Andrei DĂSCĂLESCU sau în cutiile special amenajate la cele două intrări în clădirea Ministerului Justiţiei.

Pentru mai multe detalii despre cum puteţi să o ajutaţi pe Laura, puteţi să-i contactaţi direct pe colegii mei: Andrei DĂSCĂLESCU, telefon: 0745.768.738 şi Dan MÎNZALĂ, telefon: 0723.69.40.53 ori pe subsemnatul la 0722.37.53.63.

Totodată vă adresăm amabila rugăminte de a promova prezentul anunţ umanitar pe paginile voastre.

Vă mulţumim anticipat pentru orice sprijin pe care îl consideraţi realizabil şi pentru orice contribuţie, oricât de mică ar fi ea.

În ataşament veţi găsi buletinul analizelor medicale, precum şi scrisoarea primită din partea Clinicii menţionate mai sus.

Dumnezeu să o/ne ajute şi să îi dea curaj şi putere!