O intrebare + un telefon + o constatare + un film

1. De ce oamenii considera ca daca nu esti cu ei esti impotriva lor?

2. Pe cand meditam la o noua schimbare a sunat telefonul si, surprinzator pentru aceste zile, eram langa el. Conversatia scurta dar punctuala. Asa ca am amanat “schimbarea” pentru o data ce mi-o voi comunica ulterior.

3. Constatarea: din pacate nici nu pot face astfel incat sa ma iubeasca toata lumea si din fericire nici nu ma pot identifica cu tot ceea ce iubesc eu. Ce ramane? Pur si simplu: EU!

4. Am citit cartea cam cu multi ani in urma si o prietena mi-a recomandat si filmul, pe care l-am vazut zilele trecute. Multe raspunsuri si confirmari. Daca aveti urmatoarele pasiuni: 2012, noua energie, transformari interioare, spiritualitate, vizionati:

5 thoughts on “O intrebare + un telefon + o constatare + un film”

 1. @andreea: din ring…cred ca era de azi,l-am gasit prin casa….l-a spus Lawana Blackwell(daca ai auzit de ea)
  @poe: sa mi-l dai…dar nu in 3 secole :P:P

 2. Raspunsul la prima intrebare ar fi: pentru ca oamenii sunt paranoici si cred ca i-ai tradat intr-un fel daca te declari neutru. 😀

 3. 1…poate pentru ca oamenii sunt egoisti si au impresia,cateodata,ca totul li se cuvine…asa ca,daca nu esti de acord cu ei,trebuie sa-ti rupa capul de pe umeri..
  ..si citatul din ziar de dimineata asta,se potriveste cu intrebarea ta: “Sa iti urmezi viata dupa parerile altora nu este decat o sclavie.”…..in concluzie,mai bine ramanem impotriva unora,dar cu parerile noastre!
  3.foarte buna constatarea…
  4.trebuie sa vad si eu filmul :D:D:D

Comments are closed.